Со Zott и Жито на концерт на Здравко Чолиќ – добитници

300 добитници  - влезници за концерт Здравко Чоличбр.КорисникИме168016783ALEKSANDRA GJORGJEVSKA268068536avu[e krasni]i368054042Edisa Muri~468001056pavlinka568040180dragana nikolova668048192edin kicara768032208JAGODA MILENKOVSKA868026297Osman … повеќе →

ЖИТО МАРКЕТИ – спонзори на практичната работилница за урбанизирање на неколку локации во Велес

Клубот на млади креативци при локалната библиотека „Гоце Делчев“ заедно со повеќе од 20 средношколци – волонтери, на 31ви Мај и 1ви Јуни, реализираа практична … повеќе →

ЖИТО МАРКЕТИ СЕГА И ВО СТРУМИЦА

30 годишната традиција на врвен квалитет и услуга продолжува. На 24.04. среда, компанијата “Жито” го отвори својот 58-ми малопродажен маркет, овојпат во Општина … повеќе →

НОВ ЖИТО МАРКЕТ ВО ВЕЛЕС

Во присуство на менаџментот и голем број на деловни пријатели и гости , на 20.03.2019год. “Жито Маркети” го отвори својот 57ми маркет во Општина Велес. Новиот … повеќе →

IN Store : Јованче Ѓошевски, сопственик на маркетите „Жито“

Борба за добар продажен персонал Разговараше: Алма Растодер, alma@instore.mk 30 години работење и опстојување во трговијата значи дека низ годините имало пропусти … повеќе →

Види ги сите новости →