ПОНУДЕТЕ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Компанијата бара деловни простории за отворање на нови продавници кои ќе им овозможат на нашите клиенти најдостапна услуга, а на локалното население шанса за вработување. Доколку сакате да понудите соодветен деловен простор, препорачаните карактеристики се:

Површина поголема од 200м2
На фреквентни локации или во населени места
На приземје, со функционалност за вршење на малопродажни активности
Посебен пристап за товарни возила (истовар)
Посебен економски влез (прием на стока)
Сопствен паркинг за клиенти (за објекти од поголема квадратура) или блиску до јавен паркинг
Исполнет со инфраструктурни услови

Очекуваме да го пополните формуларот подолу и да ја проследите понудата со кликнување на копчето за испраќање.

Сите понуди ќе бидат разгледани, а за дополнителни информации можете да не контактирате на телефонскиот број: 043 226 990

Испратете фотографии, детални описи на деловни простории и белешки на e-mail адресата: info@zito.com.mk , со напомена Понуда на деловен простор.

Deloven Prostor