40784035_1465568150211596_4318669725858004992_n

Добитници на подароци во големата промотивна акција на Кафе Браво Премиум од 20.07 до 31.08

повеќе →

37750670_1406743256094086_3744299407151988736_n

Добитници на подароци во големата промотивна акција на Јогобела од 25.07. до 29.08

Добитници на велосипед: 68065457 Grozdanka Xajkovska 68009075 DARKO MAKSIMOSKI 68082176 Biljana Cvetkovska 68023736 Вelika Naskovska 68083552 EVICA  XAJKOVSKA-JANKOSKA 68030340 DANIEL MONEVSKI 68068916 VELIKA … повеќе →

zito-marketi-1

„Жито Маркети“ на 18.07 отвори малопродажен маркет во Куманово

„Жито маркети“ на 18.07 отвори малопродажен маркет во Куманово. Во присуство на менаџментот, голем број на деловни пријатели и гости, како и граѓаните на Куманово, на … повеќе →

IMG_4635

Жито Маркети со свој втор маркет во Делчево

Малопродажниот ланец „Жито маркети” на 16.06.2018г. отвори нов маркет во Делчево на улицата „Булевар Македонија” бр. 45 . Официјалниот почеток со работа на маркетот … повеќе →

image-0-02-05-be03258f08881bf544ac69efe88705153fd496a266fe02719a4148aeca7fa63e-V

Жито маркети во посета на Економски Факултет, Скопје

На 16.11.2017 претставници од Жито маркети одржаа предавање на Економски Факултет, Скопје. Предавањето се одржа во рамките на предметот Методи на продажба, каде … повеќе →

Види ги сите новости →