Жито Маркети го отвори својот десетти маркет во Велес

Жито Маркети го отвори својот десетти маркет во Велес

 

Големото семејство на Жито Маркети доби проширување, во Велес беше отворен 10-тиот маркет. Со ова отворање, приказната за растењето од една локална продавница во ланец со супермаркети, продолжува таму од каде и започна создавањето на денес веќе успешниот малопродажен бренд.

На површина од 240 метри квадратни, маркетот ги нуди сите поволности и бенефиции потребни на современиот македонски потрошувач, додека квалитетот на производите и услугата на персоналот ќе бидат во согласност со високите стандарди на компанијата.

Секако, оваа приказна не завршува тука – во план е понатамошно проширување, со цел да се покријат сите градови низ Македонија.

Отворањето на десеттиот Жито Маркет во Велес, се одбележа со бројни изненадувања за посетителите на првиот работен ден и истиот донесе девет нови вработувања во Велес.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”8″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”0″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

 

 

Коментари