Отворени два нови Жито Маркети во Аеродром и Кисела Вода

Отворени два нови Жито Маркети во Аеродром и Кисела Вода

 

Жито Маркети отвори два нови супермаркети во еден ист ден, во Аеродром и Кисела Вода. Со овој потег, нашата компанија станува подостапна за опслужувањето на граѓаните и купувачите во двете скопски општини.

 Едниот маркет е лоциран во Кисела Вода и е на површина од 246 метри квадратни. На своите потрошувачи ќе им донесе поволни акции и врвна услуга по прифатливи цени, карактеристична за сите маркети од ланецот на Жито. Другиот маркет се наоѓа во општина Аеродром, со 146 метри квадратни корисна површина. Според големината, понудата и цените овој маркет е класифициран во категоријата дисконт и ќе нуди поголеми попусти за поголеми заштеди на граѓаните.

Врвниот квалитет, брзата и беспрекорна услуга и пристапните цени – ќе бидат овозможени и во двата нови Жито Маркети на територијата на Скопје.

Според традицијата и досегашната практика на Жито Маркети, отворањето на двата капацитети беше проследено со големи попусти, акции, презентации, дегустации како и подароци за купувачите на првиот ден од работата на овие маркети.

Со двата новоотворени маркети, вкупната бројка на Жито Маркети во земјата се искачи на 36 продажни објекти.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”9″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”0″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

Коментари