Се отвори седмиот Жито Маркет за граѓаните на Скопје

Се отвори седмиот Жито Маркет за граѓаните на Скопје

Се отвори седмиот Жито Маркет за граѓаните на Скопје

 

На површина од 600 метри квадратни, со обезбеден паркинг простор и  со инсталирани 4 наплатни каси беше отворен уште еден Жито Маркет на територијата на Скопје. Лоциран во населба Ново Лисиче, ова е 7миот Жито Маркет во скопската околина којшто овозможи околу 30 нови вработувања.

Новоотворениот маркет е создаден соодветно на потребите на граѓаните во однос на содржините, големината како и понудата на производи. Ќе понуди широк спектар на производи по многу поволни цени. Покрај тоа, бројните акциски продажби, промоции, попусти и гратис производи се само дел од изненадувањата за купувачите во Жито Маркетите.

Маркетот функционира како супермаркет, што значи покрај прехранбените производи ќе понуди и производи од типот на бела техника, играчки, книги и слично.

Novo_lisice1