Кичево го доби првиот Жито дисконт

 

На 27ми Септември, Кичево го доби првиот Жито дисконт. Компанијата ЖИТО и на Кичевчани ќе им ги овозможи сите погодности и бенифиции потребни на современиот македонски потрошувач со квалитетна услуга и производи во согласност со високите стандарди на нашата компанија. Новиот маркет се протега на површина од 360 метри квадратни, со 3 наплатни каси и обезбеден паркинг простор.

Како и на секое друго официјално отворање, така и овој пат потрошувачите можеа да бидат дел од многубројните промоции и дегустации, акциски и гратисни производи, многу изненадувања и пдоароци.

Со секој нов продажен објект и со секој нов задоволен купувач Жито маркети успешно го спроведуваат носечкиот слоган на големата кампања за ‘’Клуб на верни купувачи’’ кој гласи ‘’Навика да добивам повеќе’’. Ви благодариме на довербата.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”10″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”0″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

Коментари