Новости

НАПРАВИ ТРАНСФЕР ВО НАЈДОБРИОТ ТИМ: Придружи се на Жито Маркети!

Во светот на малопродажбата, трудот е сè. Затоа, во Жито Маркети се посветуваме на неговото препознавање и наградување. Со огромно задоволство ја објавуваме нашата нова иницијатива, “Направи Трансфер во Најдобриот Тим”, кампања која ја отвора вратата за талентирани и вредни професионалци од малопродажниот сектор да станат дел од нашето растечко семејство. Ние во Жито Маркети,

Read More »

Неверојатни попусти!

Понуда што не се пропушта. Со износ од 1000 денари = одберете 1 производ по супер цена. Побрзајте, количините се

Read More »