Kariera Arhiva

Posted 2 месеци ago

Продажен персонал
Тетово
Posted 2 месеци ago

Потребни квалификации:

 • Завршено образование - ССС
 • Работно искуство ќе се смета за предност
 • Одговорност и посветеност
 • Способност за работа во динамично темпо
 • Одлични комуникациски вештини и способности

Опис на работни задачи:

 • Работа на компјутер и со фискална каса
 • Има обврска да ги следи потребите на маркетот
 • Учествува во попис на маркетот
 • Одржување на хигиена на изложените артикли
 • Има обврска да пријавува оштетена роба кај претпоставени
 • Информација до претпоставен за било каков технички или друг проблем или недостаток во маркетот

Што нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Работа во две смени
 • К-15 повисок од минималниот
 • Можност за кариерен раст и напредок
 • Бонуси поврзани со ефикасноста на работењето
 • Колективно здравствено осигурување
 • Обука, менторирање, евалуација;
 • Ваучер за склучен брак;
 • Пакет за новороденче;
 • Поклон за роденден;
 • Пакет производи за поголемите Верски Празници;
 • Поклон за роденден за деца до 5 години;

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на:

Меил: vrabotuvanje@zito.com.mk
Адреса:
ул. Вардарска, бр. 1, 1400 Велес
моб/вибер: 075/425-608

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Продажен персонал

Потребни квалификации: Опис на работни задачи: Што нудиме: Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна ...

Потребни квалификации:

 • Завршено образование - ССС
 • Работно искуство ќе се смета за предност
 • Одговорност и посветеност
 • Способност за работа во динамично темпо
 • Одлични комуникациски вештини и способности

Опис на работни задачи:

 • Работа на компјутер и со фискална каса
 • Има обврска да ги следи потребите на маркетот
 • Учествува во попис на маркетот
 • Одржување на хигиена на изложените артикли
 • Има обврска да пријавува оштетена роба кај претпоставени
 • Информација до претпоставен за било каков технички или друг проблем или недостаток во маркетот

Што нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Работа во две смени
 • Обука, менторирање, евалуација
 • Можност за кариерен раст и напредок
 • К-15 повисок од минималниот
 • Бонуси поврзани со ефикасноста на работењето
 • Колективно здравствено осигурување
 • Ваучер за склучен брак;
 • Пакет за новороденче;
 • Поклон за роденден;
 • Пакет производи за поголемите Верски Празници;
 • Поклон за роденден за деца до 5 години;

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на:

Меил: vrabotuvanje@zito.com.mk
Адреса: ул. Вардарска, бр. 1,
с. Долно Караслари 1400 Велес
моб/вибер: 075/425-608

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Продажен персонал

Потребни квалификации: Опис на работни задачи: Што нудиме: Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна ...

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование - ССС
 • Работно искуство ќе се смета за предност
 • Одговорност и посветеност
 • Способност за работа во динамично темпо
 • Одлични комуникациски вештини и способности

Опис на работни задачи:

 • Сортирање, редење и организирање на производи
 • Услужување на купувачи
 • Следење на рокови на производи
 • Работа на компјутер и со фискална каса
 • Следење на потребите на маркетот
 • Учествува во попис на маркетот
 • Одржување на хигиена на изложените производи
 • Пријавување на оштетена роба кај претпоставени
 • Информација до претпоставен за било каков технички или друг проблем или недостаток во маркетот
 • Извршување на работни активности поврзани со секојдневното функционирање на продажното место

Што нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Платен превоз за оддалеченост над 5 км
 • Работа во две смени
 • К-15 повисок од минималниот
 • Можност за кариерен раст и напредок
 • Бонуси поврзани со ефикасноста на работењето
 • Колективно здравствено осигурување
 • Обука, менторирање, евалуација;
 • Ваучер за склучен брак;
 • Пакет за новороденче;
 • Поклон за роденден;
 • Пакет производи за поголемите Верски Празници;
 • Поклон за роденден за деца до 5 години;

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на:

Меил: vrabotuvanje@zito.com.mk
Адреса: ул. Вардарска, бр. 1, 1400 Велес
моб/вибер: 075/425-608
или на онлајн апликацијата што е подоле.

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Продажен персонал

Потребни квалификации: Опис на работни задачи: Што нудиме: Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна ...

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование
 • Претходно работно искуство на иста позиција (ќе се смета за предност)
 • Возачка дозвола (Б категорија)
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Висок степен на одговорност, целосна посветеност на работата, комуникативност, тимска работа, професионалност

Работни задачи:

 • Видео мониторинг на активности во рамки на дејноста на компанијата
 • Водење дневни извештаи
 • Пријавување на настанати ситуации и соработка со соодветни институции и агенции за Обезбедување
 • Одржување на системот за видео надзор во добра состојба и соодветно предложување на идеи за подобрување на истиот
 • Теренска работа (по потреба)
 • Водење грижа околу нормално, целосно и беспрекорно функционирање на системот

Што нудиме:

 • Компетитивни месечни примања и можност за бонуси
 • Позитивна работна атмосфера
 • Можност за кариерен раст и напредок
 • Обуки и активности за јакнење на тимот
 • Дополнително приватно здравствено осигурување за лојалните вработени

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на
меил:
vrabotuvanje@zito.com.mk
моб/вибер: 075/425-608
адреса: ул. Благој Ѓорев, бр. 166, 1400 ВЕЛЕС

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Видео надзор

Потребни квалификации: Работни задачи: Што нудиме: Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позициј...

Квалификации:

 • Завршено Средно стручно образование ( предност ВСС – кандидати со завршено образование Економски Факултет );
 • Способност за тимска и самостојна работа;
 • Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола ( Б категорија, ќе се смета за предност );
 • Познавање на работа со компјутери (MS Office), познавање од алатки за дигитален маркетинг ќе се смета за предност;
 • Висок степен на одговорност, целосна посветеност на работата, комуникативност,  тимска работа, професионалност;

Работни задачи:

 • Планира работни активности, врши подготовка за реализација на настани и активности од календарот на активности (маркетинг план );
 • Учествува во реализација на маркетинг планот;
 • Врши поддршка во подготовката на стратешки маркетиншки проекти и координација меѓу внатрешните и надворешните соработници при нивната реализација;
 • Изготвува предлози за организирање настани од корпоративен план, но и други видови настани;
 • Учествува во маркетинг истражувањето преку изработка на инструменти, спроведување на активности и анализа на податоците;

Ние ви нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера (работна позиција во Велес );
 • Пријава наполно работно време ( компетитивна плата + бонуси )
 • Можност за кариерен раст и напредок;
 • Обуки и активности за јакнење на тимот;
 • Дополнително приватно здравствено осигурување за лојалните вработени

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на:

Меил: vrabotuvanje@zito.com.mk
Адреса:
ул. Благој Ѓорев, бр. 166, 1400 Велес
моб/вибер: 075/425-608

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Референт

Квалификации: Работни задачи: Ние ви нудиме: Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,тогаш...