Од  18.07 до 20.07 во Жито Маркети има акција на Битолско млеко 1,5л. 3,2% по цена од 49 денари за секоја сметка над 500 денари!

*Со секоја сметка над 500 денари можете да купите најмногу ЕДЕН производ по промотивна цена.

mleko