Акција – Битолско млеко за 49 денари со секоја сметка над 500 денари

Акција – Битолско млеко за 49 денари со секоја сметка над 500 денари

Од  18.07 до 20.07 во Жито Маркети има акција на Битолско млеко 1,5л. 3,2% по цена од 49 денари за секоја сметка над 500 денари! *Со секоја сметка над 500 денари можете да купите … [Read more...]