Со правилна исхрана до подобро здравје

cover_zdravahrana

Изминативе неколку месеци во Жито маркетите во Скопје организиравме низа настани со порака ‘’СО ПРАВИЛНА ИСХРАНА ДО ПОДОБРО ЗДРАВЈЕ’’.

Во пријатна атмосфера, со музика, бројни промоции, награди и изненадувања се дружевме со нашите потрошувачи и разменувавме совети за правилна исхрана со професионален нутриционист.

Исто така, покрај советите за правилна исхрана обезбедивме и стоматолог, кој делеше совети за здравјето на нашите заби и воедно бесплатни примероци од брендот Colgate. 

Не изостанаа и многубројните акции на најпродаваните производи, многу сетови, подароци и суперниски цени.

Благодарност до нашите верни потрошувачи кои не поддржаа и не посетија во голем број, очекувајте настани од овој тип повторно од септември 🙂

Коментари