Жито маркети – Team building 2017

Оваа година на 20-ти и 21-ви октомври во хотел Молика, Пелистер со тимот на раководители и менаџери на сите 54 Жито маркети низ Македонија се дружевме и разменувавме идеи за досегашната работа и идните наши проекти.
20171020_183158

20171020_190938

20171021_093429

20171021_105614

IMG-32f16d1f30ab35c9b844db6a48937b39-V

IMG-73b7398b98d553f7f7ceba3ec12e1e53-V

 

slide 4

Коментари