Жито маркети во посета на Економски Факултет, Скопје

На 16.11.2017 претставници од Жито маркети одржаа предавање на Економски Факултет, Скопје. Предавањето се одржа во рамките на предметот Методи на продажба, каде студентите имаа можност одблиску да се запознаат со работењето на компанијата и грижата за корисниците.
image-0-02-05-0ef6dc7234e7a786fad071cb16a926b3e3cc6b567445f7af61b2530f06645958-V image-0-02-05-4e27e9d60c64e1308210e71e1b262bd768863eb2d50bd735467cad4d649a315b-V image-0-02-05-7106ba5d7caf563f58a9d415a3f4b679dc8cff4959855ef4e1e962efd39b3b1d-V image-0-02-05-b08c59199f5d9e2bc56b97d5a742f7b2985266e6959a31efa7baad1dda1f5961-V image-0-02-05-ba04795361c2f0dc22759ae4e226da803e5b0cc62e2640aabb71b3420873f7b2-V image-0-02-05-be03258f08881bf544ac69efe88705153fd496a266fe02719a4148aeca7fa63e-V image-0-02-05-c006a0a20f1281e076060bde160f7a09038caa5e5eb249cfc75238afaa8ff207-V image-0-02-05-efd1117d529f2f2e6b8ece7b23696417f73090088807a5d65027702f621e2a3d-V image-0-02-05-f98607b1e3045c3394dcd761d0024baaeaffc078f7deb400c5426387be6a03b6-V image-0-02-05-ff65778e002dee19af51be659fe3535a6981a2b6d38a50e0476219a429accbb9-V

Коментари