„Жито маркети“ има потреба од возачи

возачи

„Жито маркети“ има потреба од вработување на персонал за работа на позиција:

ВОЗАЧИ
За работен ангажман во Велес

Потребни квалификации:

• Минимум средно образование
• Пожелно претходно работно искуство во дистрибуција
• Возачка дозвола Б и Ц – категорија / активен возач

Очекувани вештини и способности:

• Динамични лица, насочени кон остварување резултати
• Организирани и мотивирани личности
• Тимски „играчи“
• Способност за работа под притисок и со кратки рокови
• Флексибилност за работа на терен

Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл:
angelina@zito.com.mk со назнака на апликацијата “За оглас за Возачи“.

Напомена:
САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

Коментари