Жито маркети и 5ка со помош за најпогодените од поплавите

13882655_806553142779770_2471825841085904788_n

Сочувствуваме со нашите пријатели кои претрпеа огромни загуби од поплавите. Нашите мисли се со нив и нивните семејства. Помошта на Жито маркети заедно со производите од брендот 5ка веќе пристигна во најпогодените региони.

13906942_806553186113099_3113680776698904739_n

13912660_806553216113096_1337464080654428531_n

13934747_806553166113101_1046810305662162282_n

13962674_806553099446441_2090966655457071600_n

Коментари