Жито Маркети и STR8 подаруваат!

Сите купувачи во Жито маркети кои пазарувале од производите на STR8 во периодот од 23.12.2019 до 10.01.2020год и притоа ја користеле својата Жито клуб картичка, беа потенцијални добитници на вредносен ваучер од SportVision. За времетраењето на лојалната акција купувачите добиваа 20% попуст за секој купен производ на STR8.

На најлојалните 12 купувачи им беа доделени вредносни ваучери, поточно, на првите тројца ваучери во износ од 6,000ден. и ваучери во износ од 2,000ден. за следните 9-мина.

Коментари