ВРЕДНИ ПОДАРОЦИ ОД ДУЕЛ И СПИН

Најлојалните купувачи на Дуел и Спин во Жито маркети во периодот од 01.11. до 31.12. станаа добитници на вредни подароци (машина за перење и сушење алишта, вредносен ваучер Жито во износ од 2,500ден., течен детергент Дуел Голд 1,3л.). Условите за да се стане еден од потенцијалните добитници на вреден подарок беа следниве: да купувате производи на Дуел и Спин во Жито маркети и притоа да ја користите Вашата Жито клуб картичка. Добитници се првите 12-мина кои оствариле најголем износ со купување на производи на Дуел и Спин.

Коментари