Отворен нов Жито дисконт во Прилеп

На 8ми Октомври, Жито маркети го проширија својот ланец на малопродажни објекти со уште еден нов дисконт во Прилеп. Маркетот е со вкупна површина од околу 200 метри квадратни, лоциран во центарот на градот со сопствен паркинг и ќе функционира со две наплатни каси. Ова е втор продажен објект на Жито маркети во Прилеп.

Официјалното отворање на дисконтот на пригодна свеченост го направија Градоначалникот на Општина Прилеп, Г-дин Марјан Ристески и Генералниот директор на Жито маркети, Г-дин Далибор Ѓошевски.

На денот на отворањето купувачите беа пречекани со голем број промоции, дегустации, продажни акции, подароци и гратисни производи.

Дисконтот ќе работи седум дена во неделата, со работно време од 07.30-21.30ч. (од понеделник до сабота) и од 08.00-14.30ч. (во недела). Новиот објект во Прилеп ќе овозможи околу десет нови вработувања.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”12″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”0″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

Коментари