Новости

Нова Промоција за Членови на Жито Клуб Секој Вторник!

Во Жито Маркети, благодарноста кон нашите лојални купувачи е секогаш во центарот на нашите напори. За да ја прославиме нашата долгогодишна заедничка патека, ние со возбуда повторно ја активираме промоцијата која ќе ги израдува сите наши верни купувачи. Веќе повеќе од 35 години, Вашата поддршка ни овозможува да растеме и да се развиваме, и сега е време да Ви возвратиме со уште повеќе!

Секој вторник е ден за попуст во Жито Маркети!

Почнувајќи од овој месец, секој вторник, сите членови на Жито Клуб ќе уживаат во ексклузивен попуст од 10% на сите производи во нашите супермаркети. Овој попуст се однесува на сè, освен на акцизни производи, основни производи и производи кои веќе се дел од други акции. Промоцијата ќе трае најмалку до крај на месец мај.

Како да се искористи оваа понуда?

Едноставно покажете ја Вашата Жито Клуб картичка при плаќање на каса, и попустот автоматски ќе Ви биде пресметан. Во случај да имате промена на личните податоци, Ве молиме ажурирајте ги за да бидете сигурни дека секогаш ќе бидете во тек со сите новости и понуди.

Зошто да бидете член на Жито Клуб?

Членството во Жито Клуб ви овозможува пристап до ексклузивни понуди, специјални акции и приоритет за сите наши настани и промоции. Ова е само еден од начините на кои сакаме да изразиме благодарност за Вашата долгогодишна лојалност и доверба.

Не заборавајте да нè следите на социјалните мрежи за дополнителни информации, изненадувања и ексклузивни содржини создадени само за Вас.

Во Жито Маркети, секој купувач е дел од нашето семејство. Ние го вреднуваме и цениме секој момент поминат со Вас и се обврзуваме да продолжиме со истата страст и посветеност. Бидете дел од нашата вторничка традиција и дозволете ни да го направиме Вашето купување уште поспецијално!

Ви благодариме за вашата непрекината поддршка и верност.