Нова летна акција во Жито Ване!

Летото е во полн ек, а ние го разубаввуаме со супер ниски цени на сезонските производи во Жито Ване. Повелете! 

https://zito.com.mk/wp-content/uploads/2016/08/Zito_Vane_A4_4str__01.08.2016__za_mail__5.pdf

Коментари