Петок е ден за нашата добропозната ВИКЕНД АКЦИЈА (05.08 – 07.08)! Сладолед Grandessa Mini Tornado 8/1 по цена од само 59 денари!

Не ја пропуштајте оваа акција и купете шарени и вкусни сладоледи за вас и вашите најмили.

tornado