Најдобрите ги поддржуваат најдобрите

dnkcover

Нов, трет по ред албум на македонското РНБ дуо ‘’ДНК’’. Одлична промоција на еден уште поодличен склоп од 12 композиции квалитетна македонска музика. Честитки, им посакуваме бројни и успешни проекти!

Коментари