ЕВРО 2016 навивање, забава и награди со Жито маркети!

Жито маркети во одлична атмосфера, со навивачки дух, бројни награди и изненадувања организираа низа настани ширум Македонија за време на одржувањето на Европското првенство во фудбал во Франција.

Во „Жито корнер“ во кафулињата ширум Македонија каде во живо се следеа случувањата на Европското првенство во фудбал,  се навиваше, присутните се забавуваа и добиваа награди.

Жито маркети за сите кои ќе беа дел од заедничкото следење на возбудувањата на ЕВРО 2016 обезбедија производи за грицкање и дегустирање, а сите оние кои биле лојални купувачи во Жито маркетите (во актуелниот месец) типуваа и некои од нив успеаја да добијат брендирана поло маичка или пак пакет Македонско пиво.

Во продолжение можете да проследите и фотографии од настаните.

13445287_776276025807482_6146045091222570816_n

13433146_774477319320686_5344608320663124117_o

13415425_774477269320691_7451000004871702670_o

13403247_774477069320711_5644331874119579593_o

Коментари