Наградна игра 3999

Во тек е голема добитна промотивна акција со 3999 награди ексклузивно во сите жито маркети ширум Македонија.Се што треба да направат потрошувачите е да пазаруваат во три различни денови од неделата за минимална сума од 500,00 ден во која ќе има најмалку три производи од брендовите кои учествуваат во акцијата.На тој начин на каса сами си ја одбираат својата среќна грепка.Сите грепки се добитни.

Акцијата трае до истекот на залихите на грепките а можете и вие да бидете еден од добитниците на таблети,вредносни ваучери за пазарување, масажери,апарати,сетови зимници и многу други.

Побрзајте побарајте ги означените производи во секој Жито маркет и станете добитник на една од многуте вредни награди.
Cover Tegl1i

Коментари