Продажен персонал
Тетово
Posted 4 месеци ago

Потребни квалификации:

 • Завршено образование – ССС
 • Работно искуство ќе се смета за предност
 • Одговорност и посветеност
 • Способност за работа во динамично темпо
 • Одлични комуникациски вештини и способности

Опис на работни задачи:

 • Работа на компјутер и со фискална каса
 • Има обврска да ги следи потребите на маркетот
 • Учествува во попис на маркетот
 • Одржување на хигиена на изложените артикли
 • Има обврска да пријавува оштетена роба кај претпоставени
 • Информација до претпоставен за било каков технички или друг проблем или недостаток во маркетот

Што нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера
 • Работа во две смени
 • К-15 повисок од минималниот
 • Можност за кариерен раст и напредок
 • Бонуси поврзани со ефикасноста на работењето
 • Колективно здравствено осигурување
 • Обука, менторирање, евалуација;
 • Ваучер за склучен брак;
 • Пакет за новороденче;
 • Поклон за роденден;
 • Пакет производи за поголемите Верски Празници;
 • Поклон за роденден за деца до 5 години;

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на:

Меил: vrabotuvanje@zito.com.mk
Адреса:
ул. Вардарска, бр. 1, 1400 Велес
моб/вибер: 075/425-608

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Продажен персонал

Apply Online