Велес
Posted 6 месеци ago

Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование
 • Претходно работно искуство на иста позиција (ќе се смета за предност)
 • Возачка дозвола (Б категорија)
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Висок степен на одговорност, целосна посветеност на работата, комуникативност, тимска работа, професионалност

Работни задачи:

 • Видео мониторинг на активности во рамки на дејноста на компанијата
 • Водење дневни извештаи
 • Пријавување на настанати ситуации и соработка со соодветни институции и агенции за Обезбедување
 • Одржување на системот за видео надзор во добра состојба и соодветно предложување на идеи за подобрување на истиот
 • Теренска работа (по потреба)
 • Водење грижа околу нормално, целосно и беспрекорно функционирање на системот

Што нудиме:

 • Компетитивни месечни примања и можност за бонуси
 • Позитивна работна атмосфера
 • Можност за кариерен раст и напредок
 • Обуки и активности за јакнење на тимот
 • Дополнително приватно здравствено осигурување за лојалните вработени

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на
меил:
vrabotuvanje@zito.com.mk
моб/вибер: 075/425-608
адреса: ул. Благој Ѓорев, бр. 166, 1400 ВЕЛЕС

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Видео надзор

Apply Online