Израдувајте ги Вашите најмили заедно со Жито маркети и Бекутан!

Во периодот од 18.10. до 30.11.2019год. Жито маркети во соработка со Бекутан организираше акција за 40те најлојални купувачи на Бекутан во Жито маркети. За учество во акцијата беше потребно да се користи лојалната клуб картичка на нашата компанија при пазарување на производите на Бекутан. Во прилог имињата на добитниците на подароците- детски трицикл, ранец со Бекутан производи, едукативна коцка и несесер со колекција производи.

Коментари