Новости

Волшебен Жито Караван

Во пресрет на новогодишните празници, Жито Маркети организира едномесечен „Волшебен Жито караван“ кој ќе донесе вистинска радост, забава и подароци како за најмалите така и за возрасните.

За верните купувачи на нашите маркети оваа година организираме новогодишен караван кој со себе ќе носи голем број на новогодишни подароци, грепки и фотографирање. Волшебната кочија со елените заедно со Дедо Мраз во текот на месец декември секој вторник, среда, четврток, петок и сабота во одредени термини и на претходно закажани локации ќе им понудат супер забава на сите посетители на маркетите.

„Волшебен Жито караван“ почнувајќи од први декември ќе посети 20 Жито Маркети низ земјата:

-01.12 (петок) Жито Ване,
-02.12 (сабота) Кичево,
-05.12 (вторник) Петровец Скопје
-06.12 (среда) Прилеп кеј,
-07.12 (четврток) Битола,
-09.12 (сабота) Влае Скопје,
-12.12 (вторник) Мичурин Скопје,
-13.12 (среда) Мак. Каменица,
-14.12 (четврток) Виница,
-15.12 (петок) Св. Николе,
-16.12 (сабота) Струмица,
-18.12 (понеделник) Ново Лисиче Скопје,
-19.12 (вторник) Штип Стадион – Нептун,
-20.12 (среда) Неготино,
-21.12 (четврток) Пробиштип,
-22.12 (петок) Гевгелија,
-23.12 (сабота) Кочани (нов Техномаркет),
-26.12 (вторник) Илинден Скопје,
-27.12 (среда) Куманово,
-28.12 (четврток) Гостивар,
-29.12 (петок) Жито Ване Велес,
-30.12 (сабота) Жито Ване Велес.

Жито Маркети е ваш верен пријател кој преку забава и подароци ќе ни ги разубави деновите пред Новата година.