Akcija 29.02

Akcija 29.02

”Неодолива понуда во Жито маркетите! Од 29.02.-06.03.2016г. не ја пропуштајте можноста да заштедите! Купете квалитетни производи од познатите светски брендови по неверојатно ниски цени. Ве очекуваме ”