Среќен 4ти роденден Жито Ване!

‘Ви благодариме што присуствувавте на незаборавната прослава за 4тиот роденден на Жито Ване! Се надеваме дека си поминавте одлично и дека овој настан ќе Ви остане како драг спомен од годината што одминува. Ова се дел од фотографиите за да Ви доловиме од еуфоричните моменти”

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”19″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”0″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

Коментари