Снимање на „Зелено, жолто, црвено“ во Жито маркетот во Ново Лисиче

Голема чест и задоволство ни беше да бидеме домаќини на снимањето на едукативна емисија на МТВ – „Зелено, жолто, црвено“ со учениците од О.У. Браќа Миладиновци – Скопје. Во емисијата со дечињата зборувавме за бон-тон при пазарување, тоа дека секој има право да се храни здраво, за личната хигиена и детските игри од улицата.

18788429_10211678247664296_865135742_n

18788825_10211678248664321_636158712_n

18788873_10211678247624295_1501487107_n

18816920_10211678247784299_962575943_n

18835071_10211678247744298_2129227235_n

18870770_10211678248224310_14068071_n

Коментари