Промотивна акција на брендот Галеб во Жито маркети!

Промотивна акција на брендот Галеб во Жито маркети!

Одлична промотивна акција во Жито маркетите за љубителите на слаткиот вкус на Галеб!

Купувајте производи на Галеб во периодот од 25.07-10.09.2016г. и не заборавајте да ја приложите вашата Жито – клуб картичка. Колку повеќе купувате Галеб, толку поголеми се шансите да освоите една од многуте награди.

Plakat_B2