Промотивна акција Керамика

Нова промотивна акција во Жито Маркети од 25ти април до 30ти јуни!

Со секоја направена сметка од над 200 денари, или пак со одреден купен производ, сите потрошувачи ќе добијат купон.

За 20 собрани купони + доплата, купувачите ќе имаат можност да добијат висококвалитетни керамички садови од домашно производство.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”5″ sort_by=”order” image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”0″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_comment=”1″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

 

Коментари