Поставување камен темелник во Гевгелија

На 25.09.2013 година во присуство на голем број граѓани и деловни пријатели беше поставен камен темелник на новиот станбено деловен објект во центарот на Гевгелија на површина од 8700 м2.

Целокупниот комплекс изобилува со атрактивни станбени решенија, и импресиониран визуелен изглед на сите 6 ката , посебно на самото поткровје каде се предвидени посебни 4 суперлуксузни апартмани со поглед кон цела Гевгелија .Приземјето е предвидено за модерен супермаркет на површина од 870 м2.На овој начин се создаваат услови за присуство на Жито маркети и на подрачјето на општина Гевгелија.Се надеваме дека проектот ќе биде завршен во предвидениот период како би можеле граѓаните на Гевгелија што поскоро да ги почуствуваат бенефитите од работењето на Жито супермаркетот.

1273361_406465879455167_52978012_o

Коментари