НОВ ЖИТО МАРКЕТ ВО СКОПЈЕ, НАС. АВТОКОМАНДА

„Жито маркети“ на 12ти Декември 2018 отвори малопродажен маркет во населба Автокоманда. Во присуство на менаџментот, деловни пријатели и гости, како и жителите на нас. Автокоманда, на свеченоста беше пресечена лента и означен почеток на работата на новиот Жито маркет.

Маркетот се простира на површина од 220м2, располага со 2 каси и богат асортиман на производи. Отворањето на новиот „Жито маркет“ во Автокоманда ќе обезбеди нови 10 вработувања.

Новиот трговски дуќан се наоѓа на ул. Трифун Хаџијанев бр.5, Скопје. Работно време од понеделник до сабота 07.00 до 21.00часот и недела од 08.00 до 15.00часот.

автокоманда автокоманда 2 автокоманда 3 автокоманда 4

Коментари