Нов Жито маркет во Битола

На 26.07.2017 Жито Маркети го отворија својот втор маркет во Битола, вкупно 53-ти во Македонија. Новиот маркет се наоѓа на улица Леринска, брoj 41, во населбата Областа, во близина на касарната.

Маркетот е распространет на површина од 450 м2, со две наплатни каси, месара, паркинг и со тим од четиринаесет вработени.

Покрај големиот број презентации и дегустации, акции на топ продаваните производи и изненадувања за сите посетители, на отворањето граѓаните можеа да аплицираат и за Лојалната картичка на Жито Маркети под слоганот „Навика да добивам повеќе”, што на купувачите им овозможува дополнителен бенефит при пазарењето.

Новиот маркет е отворен седум дена во неделата, со работно време од 07,30 до 21,00 часот од понеделник до сабота, а во недела од 07,00 часот до 15,00 часот.

20247696_1084766134958468_3727078426229654329_o 20248260_1084766211625127_5795924706629618406_o 20248291_1084766088291806_4551065679539427355_o 20265088_1084766214958460_2538565060673545263_n 20280383_1084766091625139_405588392344446972_o 20286772_1084766131625135_1048255114119731081_o 20368798_1084766138291801_5697765909401598435_o 20369475_1084766094958472_9148647206420731903_o

Коментари