Купон+ Акција

Посателнини-Музичка Перница Купон +

Промотивни производи за нашите верни купувачи

Ексклузивна купон плус акција – специјална понуда на уникатна постелнина и музичка перница.Од 20ти јануари до 28ми февруари 2014 година за собрани 20 купони и симболична доплата добивате дупла постелнина, единечна постелнина или музичка перница. Купоните се добиваат со секоја сметка од над 200денари, а дополнителен купон се добива и со купување на еден од четириесетте производи кои се вклучени во акцијата.Промотивната акција за собирање на купоните ќе трае до 28ми февруари, а избраните производи можат да се подигнат до 15ти март 2014 година.

Коментари