Велес
Posted 7 месеци ago

Квалификации:

 • Завршено Средно стручно образование ( предност ВСС – кандидати со завршено образование Економски Факултет );
 • Способност за тимска и самостојна работа;
 • Претходно работно искуство на иста или слична работна позиција ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола ( Б категорија, ќе се смета за предност );
 • Познавање на работа со компјутери (MS Office), познавање од алатки за дигитален маркетинг ќе се смета за предност;
 • Висок степен на одговорност, целосна посветеност на работата, комуникативност,  тимска работа, професионалност;

Работни задачи:

 • Планира работни активности, врши подготовка за реализација на настани и активности од календарот на активности (маркетинг план );
 • Учествува во реализација на маркетинг планот;
 • Врши поддршка во подготовката на стратешки маркетиншки проекти и координација меѓу внатрешните и надворешните соработници при нивната реализација;
 • Изготвува предлози за организирање настани од корпоративен план, но и други видови настани;
 • Учествува во маркетинг истражувањето преку изработка на инструменти, спроведување на активности и анализа на податоците;

Ние ви нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера (работна позиција во Велес );
 • Пријава наполно работно време ( компетитивна плата + бонуси )
 • Можност за кариерен раст и напредок;
 • Обуки и активности за јакнење на тимот;
 • Дополнително приватно здравствено осигурување за лојалните вработени

Доколку мислиш дека ова е твојата идеална работна позиција,
тогаш испратете го вашето
CV на:

Меил: vrabotuvanje@zito.com.mk
Адреса:
ул. Благој Ѓорев, бр. 166, 1400 Велес
моб/вибер: 075/425-608

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ!

Job Features

Job Category

Референт

Apply Online