Голема наградна игра на Жито Маркети!

жито кавер ни

Бесплатно зачлени се во клубот на верни купувачи на Жито маркети, пазарувај и освој вредни награди!

Со собрани 10 поени добивате купон за учество кој пополнет со вашите лични податоци треба да го оставите во една од специјалните кутии во кој било Жито маркет.

Еден (1) поен добивате со секоја сметка над 500 денари, додека дополнителни два (2) поени добивате доколку купите еден од означените производи во маркетот. Пет (5) поени се добиваат со купување на пелени од програмата на „Слипи“ (Sleepy).

ГЛАВНА НАГРАДА:
FIAT LINEA

ОСТАНАТИ НАГРАДИ:
– 5 СКУТЕРИ
– 5 PHILIPS SMART TV (40“)
– 10 ЛАПТОП HP 15/6“
– 10 INDESIT МАШИНИ ЗА ПЕРЕЊЕ 6кг.
– 40 ВРЕДНОСНИ ВАУЧЕРИ

Извлекувањето на наградите ќе се одржи на 22.10.2016 во 18.00 часот на платото пред маркетот Жито Ване во Велес.

* Во наградната игра им е забрането учество на вработените во Жито Маркети и потесниот круг на нивните семејства.

* Фотографиите приложени на сликата може целосно да не соодвествуваат со оригиналните производи и награди.

Коментари