”Неодолива понуда во Жито маркетите! Од 29.02.-06.03.2016г. не ја пропуштајте можноста да заштедите! Купете квалитетни производи од познатите светски брендови по неверојатно ниски цени. Ве очекуваме ”

https://zito.com.mk/wp-content/uploads/2016/02/Zito-Letok-A5-4.pdf