ЕКСКЛУЗИВНА ПРОМОТИВНА АКЦИЈА

ЕКСКЛУЗИВНА ПРОМОТИВНА АКЦИЈА
ОД 25.11.2014 ДО 15.01.2015 СО СЕКОЈА СМЕТКА НАД 100 ДЕНАРИ ДОБИВАТЕ КУПОН
СО КУПУВАЊЕ НА БИЛО КОЈ ПРОИЗВОД КОЈ УЧЕСТВУВА ВО АКЦИЈАТА ДОБИВАТЕ ДОПОЛНИТЕЛЕН КУПОН
СО СОБРАНИ 20 КУПОНИ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ ЕДНА OД ПОНУДЕНИТЕ ЧИНИИ НА КЕРАМИКА ТРАЈКОВСКИ 
ПО ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ.

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”16″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”180″ thumb_height=”90″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”0″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”none” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”50″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

 

Коментари