Добитници на подароци во големата промотивна акција на Кафе Браво Премиум од 20.07 до 31.08

Добитници на подароци во големата промотивна акција на Кафе Браво Премиум од 20.07 до 31.08

40784035_1465568150211596_4318669725858004992_n