Добитници на наградите од нашата Голема наградна игра – „Навика да освојам повеќе“

Комплетна листа на добитниците на награди од нашата Голема наградна игра – „Навика да освојам повеќе“ чие извлекување се одржа на 22.10.2016 на платото пред Жито Ване во Велес.

dobitnici

Коментари