Ви ја претставуваме приватната марка 5ка на Жито Маркети!

Нашата приватна марка има над 250 производи од македонско производство. Од основни производи, сувомеснати производи, млечни производи до слатки задоволства, нашата приватна марка нуди широк асортиман на висококвалитетни артикли кои ги задоволуваат потребите на секој наш лојален купувач.

Во Жито Маркети веруваме во негување на нашата локална економија и зајакнување на локалните фармери и занаетчии. Со гордо наследство и посветеност ги поддржуваме локалните производители. Затоа, соработувавме со мрежа на доверливи добавувачи кои ја споделуваат нашата страст за извонредност и одржливост. Секој производ е внимателно произведен, обезбедувајќи употреба на квалитетни состојки кои ги отелотворуваат богатите вкусови и традиции на Македонија.

Од моментот кога ќе влезете во нашите продавници, ќе бидете воодушевени од различноста и квалитетот на нашата понуда од 5ка. Препуштете се на аромите на свежо печен леб, направен со локално мелени зрна. Уживајте во автентичноста на нашите млечни производи, изработени од вешти долгогодишни мајстори користејќи традиционални методи.

Без разлика дали барате автентични македонски сирења, традиционални колачи или уникатни зачини, нашата приватна марка има се. Ја разбираме важноста на достапноста без компромиси за квалитетот, па затоа нашите производи нудат исклучителна вредност за парите.

Со повеќе од 70 погодно лоцирани продажни места, Жито Маркети го носи најдоброто од македонските вкусови веднаш до вашиот праг. Прегрнете ја гордоста на нашата нација и поддржете го растот на нашата локална економија избирајќи ја приватната марка на Жито Маркети. Секое купување не само што ги задоволува вашите вкусови, туку придонесува и за просперитетот на нашата заедница.

Доживејте ја топлината и автентичноста на Македонија преку 5ка на Жито Маркети. Ве покануваме да тргнете на кулинарско патување кое го слави нашето наследство и создава незаборавни моменти за вас и вашите најблиски.