10 години “Жито маркети” во Општина Градско!

На 27.12.2018, четврток, Жито маркетот во Градско го прослави својот јубилеен 10-ти роденден. На нашите верни купувачи им подготвивме многу подароци, тркало на среќа, дегустации и презентации и секако, дружба со Веселиот Дедо Мраз за најмилите дечиња.

Благодарност до нашите лојални купувачи од Општина Градско и искрени честитки до целиот тим од маркетот кој сите овие години неуморно се вложува во извршување на секојдневните задачи! Погледнете дел од атмосферата во следните фотографии.
[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”21″ sort_by=”order” order_by=”asc” slideshow_effect=”none” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”800″ slideshow_height=”500″ enable_slideshow_autoplay=”0″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”70″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-right” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”0″]

Коментари