Uncategorized, Новости

Продолжуваме со 10% за сите лојални Жито потрошувачи

Почитувани лојални потрошувачи,

Повторно само за вас подаруваме 10% попуст на 16.01.2024 на сите производи, освен на акцизни и веќе намалени производи од останатите понуди на Жито маркети.

Попустот се пресметува на каса со приложување на вашата Жито Клуб картичка.

Ве молиме да ги ажурирате податоците, доколку имате промена на некои од податоците, како адреса, телефонски број…

Следете не на социјалните мрежи, ви подготвуваме уште многу изненадувања!

Секогаш верни на вас!