Category: Викенд Акција

БАРАЈ БРЕНД, КУПУВАЈ НАЈЕВТИНО!

Почитувани потрошувачи Ви благодариме на големиот интерес и одзив за кампањата за најевтини производи која Жито Маркети ја стартуваше на 25-ти април. Среќни сме за

НАШИТЕ ЛОЈАЛНИ КУПУВАЧИ НА ЕДНО МЕСТО ДОБИВААТ ТРАЈНО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ НА НАД ПЕТСТОТИНИ ПРОИЗВОДИ

Под мотото „Барај домашно, купувај најевтино!“, националниот малопродажен синџир Жито Маркети, трајно ги спушти цените на групи на производи и на продукти коишто се најбарани

БАРАЈ ДОМАШНО, КУПУВАЈ НАЈЕВТИНО!

Трајно ги намалуваме цените на над петстотини производи од секојдневната потрошувачка кошничка – ова е целта која пред себе си ја поставивме за оваа пролет.

Пуштен во функција новиот административно-деловен комплекс на Жито Маркети и на групацијата поврзани компании

Почитувани пријатели, со гордост можеме да ве известиме дека свечено го отворивме стопанскиот комплекс кој официјално станува нов дом на Жито Маркети и на групата

Започна големата наградна игра на Жито Маркети СО “АДРЕНАЛИНСКА ЖИТО АВАНТУРА” ДО СУПЕР ВРЕДНИ НАГРАДИ

Жито Маркети ја стартуваше новата голема Наградна игра за своите потрошувачи, најавувајќи богат награден фонд со “адреналински” награди. Наградната игра наречена “Адреналинска Жито авантура” започна