ЛАДНИ ОБРАВЧИЊА, НО ТОПЛИ ВО СРЦАТА!

ЛАДНИ ОБРАВЧИЊА, НО ТОПЛИ ВО СРЦАТА!

На 21.12.2019, сабота заедно со нашите сограѓани ја пречекавме зимата и го прославивме 8-от роденден на маркетот Жито Ване, Велес. Оваа година во знак на празниците и … [Read more...]

СРЕЌНА РОДЕНДЕНСКА СРЕДА!

Под наслов “Среќна роденденска среда” изминатата година три Жито маркети го прославија својот јубилеен 10ти роденден. На 18.12.2019год. роденденот го одбележаа … [Read more...]

Жито Маркети горди пријатели на фестивалот “Игри без маска 2019”

Здружението "Свет на различни, а еднакви" по 4ти пат го организираше уникатниот тридневен меѓународен драмски фестивал “Игри без маска” кој е единствен на … [Read more...]

Израдувајте ги Вашите најмили заедно со Жито маркети и Бекутан!

Во периодот од 18.10. до 30.11.2019год. Жито маркети во соработка со Бекутан организираше акција за 40те најлојални купувачи на Бекутан во Жито маркети. За учество во … [Read more...]

Редовен леток

[Read more...]

Стартуваше ексклузивниот Жито Маркет во Велес

Во сабота 28 септември во присуство на менаџментот на компанијата , многубројни деловни партнери, и секако лојални купувачи од Велес,започна со работа новиот … [Read more...]

Уживајте во Гранд кафе и добијте тава Металац- 300 најлојални добитници!

ДПТУ„ЖИТО“ извоз-увоз ДООЕЛ-ВелесНајлојалните 300 купувачи на Гранд кафе со најголема куповна вредност од 01.07. - 31.07.2019г. - Подарок тава Металац.КорисникИме68010587TANE … [Read more...]

Со Zott и Жито на концерт на Здравко Чолиќ – добитници

300 добитници  - влезници за концерт Здравко Чоличбр.КорисникИме168016783ALEKSANDRA GJORGJEVSKA268068536avu[e krasni]i368054042Edisa Muri~468001056pavlinka568040180dragana nikolova668048192edin kicara768032208JAGODA MILENKOVSKA868026297Osman … [Read more...]

ЖИТО МАРКЕТИ – спонзори на практичната работилница за урбанизирање на неколку локации во Велес

Клубот на млади креативци при локалната библиотека „Гоце Делчев“ заедно со повеќе од 20 средношколци – волонтери, на 31ви Мај и 1ви Јуни, реализираа практична … [Read more...]

ЖИТО МАРКЕТИ СЕГА И ВО СТРУМИЦА

30 годишната традиција на врвен квалитет и услуга продолжува. На 24.04. среда, компанијата “Жито” го отвори својот 58-ми малопродажен маркет, овојпат во Општина … [Read more...]