ЖИТО со нов маркет во Општина Илинден

ЖИТО со нов маркет во Општина Илинден

На 17.03 започна со работа нов Жито маркет во Општина Илинден, а инаку 60-ти низ целата држава. Новиот маркет се наоѓа на улица 8, број 77 и е втор по ред во оваа Општина. … [Read more...]

ВРЕДНИ ПОДАРОЦИ ОД ДУЕЛ И СПИН

Најлојалните купувачи на Дуел и Спин во Жито маркети во периодот од 01.11. до 31.12. станаа добитници на вредни подароци (машина за перење и сушење алишта, вредносен … [Read more...]

Жито Маркети и STR8 подаруваат!

Сите купувачи во Жито маркети кои пазарувале од производите на STR8 во периодот од 23.12.2019 до 10.01.2020год и притоа ја користеле својата Жито клуб картичка, беа … [Read more...]

ЛАДНИ ОБРАВЧИЊА, НО ТОПЛИ ВО СРЦАТА!

На 21.12.2019, сабота заедно со нашите сограѓани ја пречекавме зимата и го прославивме 8-от роденден на маркетот Жито Ване, Велес. Оваа година во знак на празниците и … [Read more...]

СРЕЌНА РОДЕНДЕНСКА СРЕДА!

Под наслов “Среќна роденденска среда” изминатата година три Жито маркети го прославија својот јубилеен 10ти роденден. На 18.12.2019год. роденденот го одбележаа … [Read more...]

Жито Маркети горди пријатели на фестивалот “Игри без маска 2019”

Здружението "Свет на различни, а еднакви" по 4ти пат го организираше уникатниот тридневен меѓународен драмски фестивал “Игри без маска” кој е единствен на … [Read more...]

Израдувајте ги Вашите најмили заедно со Жито маркети и Бекутан!

Во периодот од 18.10. до 30.11.2019год. Жито маркети во соработка со Бекутан организираше акција за 40те најлојални купувачи на Бекутан во Жито маркети. За учество во … [Read more...]

Редовен леток

[Read more...]

Стартуваше ексклузивниот Жито Маркет во Велес

Во сабота 28 септември во присуство на менаџментот на компанијата , многубројни деловни партнери, и секако лојални купувачи од Велес,започна со работа новиот … [Read more...]

Уживајте во Гранд кафе и добијте тава Металац- 300 најлојални добитници!

ДПТУ„ЖИТО“ извоз-увоз ДООЕЛ-ВелесНајлојалните 300 купувачи на Гранд кафе со најголема куповна вредност од 01.07. - 31.07.2019г. - Подарок тава Металац.КорисникИме68010587TANE … [Read more...]